Smagen af Vestjylland

Smagen af Vestjylland er en liste over spisesteder i hele Business Region MidtVest, der støtter op om de gode råvarer som produceres i Vestjylland.

Business Region MidtVest har i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune, Regional Madkultur Vestjylland, Aarhus 2017 og European Region of Gastronomy lanceret et nyt kort over området i form af et postkort med en bagsidetekst om vore lokale fødevarer i verdensklasse. Lanceringen skete i forbindelse med konkurrencen Local Cooking 2017 i Holstebro. Du kan læse mere om Local Cooking 2017 her.

Send et postkort med Smagen af Vestjylland 

Postkortet indeholder et link til et site, hvor borgere og turister kan orientere sig om, hvor man skal gå hen for at smage vores fantastiske fødevarer. Derfor findes postkortet også i en engelsk samt en tysk udgave.

Om projektet

De listede spisesteder er indmeldt til European Region of Gastronomy - og har ønsket at komme med på listen, hvor kravet er at restauranten skal servere mindst én ret tilberedt af mindst 75% lokale råvarer. Reaktionen hos restauratørerne og kokkene har været den at man meget gerne bruger de lokale råvarer af høj kvalitet og medvirker til at anvende disse i mange sammenhænge - fra et traditionelt køkken til det mere eksperimenterende.

Postkortet er lavet af grafiker Gertrud Hjelm Kongshøj, der er opvokset i Ringkøbing og som sidste år lavede en hel serie af på i alt seks kort. Disse kort udkom i et stort oplag og er blevet revet væk, hvorfor vi nu har genoptrykt kortene.

 

 

Nedenstående restauranter var med i projektet

Klik på kortets blå markører for at læse mere om de enkelte restauranter, og naviger i kortet ved at trække rundt på det.