Scale Up - Smart Industry

Scale Up - Smart Industry var et programforløb for potentielle vækstvirksomheder, der opererer indenfor Industri 4.0 feltet.

Business Region MidtVest supporterede acceleratorforløbet Scale Up - Smart Industry, som Nupark Accelerace Management var operatør på.

Formålet med programmet var at intensivere og opskalere danske produktionsvirksomheder i Smart Industry, så virksomhederne står bedre ift. at blive store internationale spillere på markedet.

Programmet var relevant for alle typer af virksomheder (SMV og startups), der beskæftiger sig med varer, serviceydelser, produktionsprocesser o.lign. inden for Industri 4.0, og som tilmed har et stort vækstpotentiale. Vækstpotentialet kan eksempelvis være et nyt produkt, en ny service, et nyt marked, en ny forretningsmodel eller en ny teknologi, hvor mulighederne indenfor Industri 4.0 ønskes udnyttet til at skabe vækst. 

Lyst til at vide mere?

Du kan læse mere om Scale UP her, eller kontakte programlederne på nedenstående oplysninger. 

Jan Nielsen
Mob: +45 2872 0242
Mail: jan@nupark.dk 

Poul Sojbjerg
Mob: + 45 3145 8999 
Mail: ps@nupark.dk

Projektpartnere
Samarbejdet blev indgået mellem Nupark Accelerace Management A/S og Business Region MidtVest og løb fra april 2017 til og med slutningen af 2020.