DM i Skills 2018

Som et led i vores arbejde for at sikre kvalificeret arbejdskraft til området i fremtiden er vi med til at arrangere DM i Skills 2018.

SkillsDenmark, som er arrangørerne af DM i Skills, har siden 2011 hvert år afholdt danmarksmesterskab for erhvervsuddannelserne. DM i Skills afholdes i en ny kommune/region hvert år - og i 2018 bliver det Business Region MidtVests området, som bliver medarrangør af DM i Skills.

DM i Skills skal eksponere erhvervsuddannelserne på en positiv måde ved at vise de dygtigste EUD-elever, der gennem konkurrencer yder deres bedste. Desuden skal mesterskabet ses som talentpleje for de dygtigste elever, da de får muligheden for at ende som Danmarks, ja måske verdens bedste faglærte murer, maler eller konditor. Endelig er der den internationale dimension. Ved deltagelse i internationale mesterskaber – EuroSkills og WorldSkills, får deltagerne i DM i Skills muligheden for at afprøve deres kunnen i en international sammenhæng. Ved samme lejlighed får de unge og deres lærere et internationalt netværk og muligheden for at se nye og andre løsningsmodeller, end dem de kender fra Danmark.

Arrangementet kommer til at foregå i Messecenter Herning og forløber sig fra torsdag d. 18. januar til og med lørdag d. 20. januar.

Her er lidt inspiration fra DM Skills 2017 - Ses vi?

Hvis du oplever problemer med at loade videoen, så klik på følgende link for at se videoen: https://vimeo.com/202180810