TBMI Challenge

TBMI er et samarbejde om studenterprojekter mellem Institut for Forretningsudvikling og Teknologi og virksomheder i Midt- og Vestjylland.

TBMI (Technological Business Model Innovation) er et af kerneforløbene for studerende på civilingeniøruddannelsen i teknologibaseret forretningsudvikling ved Institut for Forretningsudvikling og Teknolog, Aarhus Universitet.

Her lærer de studerende at opbygge eller forbedre virksomheders forretningsmodeller med udgangspunkt i teknologi.

Højdepunktet er en såkaldt TBMI Challenge, hvor de studerende bliver sendt ud i i virksomheder i hele Midt- og Vestjylland for at løse konkrete problemstillinger.

En mulighed for virksomheder 

TBMI Challenge søger altid virksomheder, der har konkretet problemstillinger, som kan udfordre de studerendes nuværende forretningsmodeller eller skabe idé til nye. De studerende vil igennem en intensiv periode arbejde på konkrete løsninger til netop din virksomheds udfordring.

Så har du en praktisk problemstilling, som du ønsker at få de studerende til at forsøge at løse? Eller er du blot interesseret i at høre nærmere, så kontakt endelig nedenstående repræsentanter for TBMI Challenge. 

Repræsentanter for TBMI Challenge

Mirk Presser, Associate Professor, Aarhus Universitet

Mirko.presser@btech.au.dk

+45 3049 0976

John Hansen, Karrierekonsulent, Aarhus Universitet

John.hansen@au.dk

+45 8716 6916