Studentermedhjælper til Business Region MidtVest

Business Region MidtVest søger en studentermedhjælper som har lyst til at være med til at udvikle datagrundlaget for erhvervsudvikling i Midt- og Vestjylland.

Vil du være med til at udvikle datagrundlaget for erhvervsudvikling i Midt- og Vestjylland? Har du flair for tal og synes du Excel er en stor gave til menneskeheden? Kunne du tænke dig at arbejde med budgetter og regnskaber? Fejler dine IT skills ikke noget? Eller vil du gerne i retning af at indgå i erhvervsudviklingsprojekter og initiativer?

Så er stillingen som studentermedhjælper i Business Region MidtVest måske noget for dig. 

 

Jobbet

Vi søger nu vores næste studentermedhjælper med god forståelse for data, digitalisering og forretningsudvikling.  

Du vil komme til at arbejde med meget forskellige opgaver. Det kunne f.eks. være:

  • Etablering af et cockpit for løbende at give os det bedst mulige grundlag/status for hvordan midt- og vestjysk økonomi udvikler sig
  • IT opgaver – fra vedligehold af platforme og hjemmesider til udviklingsopgaver
  • Løbende research opgaver og udarbejdelse af præsentationer
  • Medskabelse af årets Manufacturing Festival Denmark i 2023 (Manufacturing Festival – Fremtidens Industri)
  • Udvikling af året teknologiprogram under Madmødet 2023 (madmodet.dk)

Dine kvalifikationer

Du er formentlig på dit sidste år af bacheloren eller lige startet din overbygning på cand. merc. eller cand.polyt. studiet. Du kan forvente at arbejdserfaringerne vil kunne anvendes i projekterne under studiet, men der er også tale om at du skal løse konkrete opgaver for BRMV.

Vi lægger vægt på at du er motiveret, fleksibel, relativt selvkørende, trives med krav til kvaliteten af dit arbejde  og har lyst til at indgå i vores team med interesse og godt humør.

Startdatoen er snarest muligt, og vil i gennemsnit kræve en indsats på 10 timer ugentligt med fleksibilitet omkring eksaminer og ferie.

Vi har forretningsadresse på rådhuset i Herning.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som skal være bilagt dit CV senest den 16. januar 2023. Ansøgning sendes til Stine Lindbjerg Jespersen på stine.jespersen@br-mv.dk.

Ligeledes kan eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Stine Lindbjerg Jespersen på stine.jespersen@br-mv.dk eller mobil +45 2936 6531 frem til d. 20. december 2022 og igen fra d. 4. januar 2023. 

Om os

Business Region MidtVest arbejder for at skabe vækst, nye job og virksomheder samt udvikle og tiltrække kvalificeret arbejdskraft til Midt- og Vestjylland. Det er ambitionen at skabe et stærkt vækstorienteret område, som udnytter mulighederne i uddannelse og viden, digitalisering, fremtidens fødevarer, grøn omstilling mv. Business Region MidtVest virker mellem det offentlige, det private, uddannelsessektoren og organisationer. Vi er en innovativ enhed og et sted, hvor interessenter afprøver nye strukturer, processer, teknologier, samarbejder mv.

Du finder yderligere information på brmidtvest.dk/om-os