7 midt- og vestjyske virksomheder er med i kampagne målrettet internationale faglærte

I denne uge har vi lanceret vores anden State of Denmark-kampagne for at tiltrække flere faglærte til Danmark. Sammen med partnere over hele Danmark har vi samlet 25 virksomheder - og 7 af dem er midt- og vestjyske.

En fremskrivning af ubalancer på arbejdsmarkedet viser, at Danmark kommer til at mangle 99.000 faglærte i 2030. Det fastslår en analyse udarbejdet for Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. En af løsningerne er at kigge internationalt og forsøge at rette dygtige, internationale faglærte kandidaters øjne mod Danmark. For vores lille land har faktisk rigtig mange kvaliteter at byde på. Velfærd, sikkerhed i samfundet, frihed og work-life-balance er nogle af de ting, som Gábor, Andrew og Antons fremhæver, når de fortæller om, hvad der tiltrækker dem ved Danmark. De er alle 3 faglærte og med i vores nye kampagnevideo:

 

 

Videoen er en del af den netop lancerede kampagne målrettet internationale faglærte i Europa. 25 virksomheder er gratis med i kampagnen. 7 af virksomhederne er midt- og vestjyske og de er med, fordi Business Region MidtVest er partner i State of Denmark, og fordi at erhvervsrådene i vores 7 ejerkommuner har lagt et stort arbejde i at fortælle virksomhederne om kampagnemuligheden. Det er virksomhederne Blücher, LindLarsen, IPL Production, Baettr, Lind Jensens Maskinfabrik, KP Components og GPV International. Se kampagnesitet her.

Vi er rigtig glade for at have de 7 virksomheder med, for de viser, at behovet for faglært er stort i Midt- og Vestjylland. Sidder du i en virksomhed, hvor I også gerne vil have udvidet jeres kandidatpulje betragteligt, så kontakt Pernille eller Louise og hør mere om fremtidige kampagnemuligheder:

Pernille Maj Svendsen

Projektleder, Business Region MidtVest

  + 45 2061 8295

 pernille.svendsen@br-mv.dk

Louise Faurby Jeppesen

Kommunikationskonsulent, Business Region MidtVest

 +45 2157 2246

 louise.jeppesen@br-mv.dk