Studentermedhjælper til Business Region MidtVest

Vil du være med til at udvikle projekter og initiativer, der løbende gør os i Midt- og Vestjylland klogere på digitaliseringens muligheder – og dygtigere til at bruge dem? Vil du medvirke til at udvikle en ny platform, der kan sikre at udfordringer i digitalisering, data og grøn omstilling bliver til synergier i udviklingen af produkter, ydelser og velfærd? Så er stillingen som studentermedhjælper i Business Region MidtVest måske noget for dig.

Jobbet

Vi søger nu vores næste studentermedhjælper med god forståelse for digitalisering og forretningsudvikling. Du vil komme til at arbejde med meget forskellige projekter og aktiviteter, og dine opgaver vil f.eks. være:

Dine kvalifikationer

Du er formentlig på dit sidste år af bacheloren eller lige startet din overbygning på cand. merc. eller cand.polyt. studiet på AU Herning. Du kan forvente at arbejdserfaringerne vil kunne anvendes i projekterne under studiet, men der er også tale om at du skal løse konkrete opgaver for BRMV.

Vi lægger vægt på at du er motiveret, fleksibel, relativt selvkørende, trives med krav til kvaliteten af dit arbejde  og har lyst til at indgå i vores team med interesse og godt humør.

Startdatoen er snarest muligt, og vil i gennemsnit kræve en indsats på 10 timer ugentligt med fleksibilitet omkring eksaminer og ferie.

Vi har forretningsadresse på rådhuset i Herning.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som skal være bilagt dit CV senest den 15. marts 2022.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Susanne Nors på susanne.nors@br-mv.dk eller mobil +45 2517 4089.

Om os

Business Region MidtVest arbejder for at skabe vækst, nye job og virksomheder samt udvikle og tiltrække kvalificeret arbejdskraft til Midt- og Vestjylland. Det er ambitionen at skabe et stærkt vækstorienteret område, som udnytter mulighederne i uddannelse og viden, digitalisering, fremtidens fødevarer, grøn omstilling mv. Business Region MidtVest virker mellem det offentlige, det private, uddannelsessektoren og organisationer. Vi er en innovativ enhed og et sted, hvor interessenter afprøver nye strukturer, processer, teknologier, samarbejder mv.

Du finder yderligere information på brmidtvest.dk/om-os