Ta' med til Gastronomisk Værksted og bliv klogere på lokale råvarer

Er du kok eller arbejder i storkøkken så kom gratis med på Gastronomisk værksted. Her skal vi i køkkenet og arbejde med lokale råvarer fra Midt- og Vestjylland. Du kan vælge om, du vil deltage mandag d. 18. januar eller tirsdag d. 19. januar. Kun 8 pladser pr. dag.

Kulinarisk Vestjylland og Konsumfisk sørger for råvarerne på det gastronomiske værksted, mens Bent Gråkjær guider os igennem dagen. Formålet er at sætte fokus på områdets lækre råvarer samt at skabe netværk og inspiration på tværs af køkkener med fokus på at vælge en række signatur råvarer og produkter til Madmødet 2021.

Målgruppen er madprofessionelle og deltagelsen er gratis. Grundet forsamlingsforbuddet afholdes Gastronomisk værksted både mandag den 18. januar og tirsdag den 19. januar. Programmet er ens for begge dage. Der er plads til 8 deltagere pr. dag.

Sted: Fødevareparken Skjern Enge, Feldsingvej 3, 6900 Skjern

TILMELDING: Skriv til Johanne Birn. Mail johanne.birn@br mv.dk senest den 11. januar 2021.
Vi følger selvfølgelig alle retningslinjer ift. Covid 19 og forbeholder os retten til at justere programmet hvis nødvendigt.

ARRANGØRER & SPONSORER

Madmødet + Business Region MidtVest + Kulinarisk Vestjylland + Region Midtjylland + KonsumFisk + Europæisk Gastronomi Region.

 

PROGRAM

Kl. 10.00. Velkommen med morgenkaffe og et rundstykke

Kl. 10.15. Producenterne præsenterer deres signatur produkter

Kl. 10.45. Vi går i køkkenet

Kl. 14.40. Vi samler op

Kl. 15.00. Tak for i dag