Manufacturing Festival Denmark flytter online og Madmødet udskydes til 2021

Business Region MidtVest følger regeringens anbefalinger i relation til COVID-19 og flytter kommende arrangementer, der skulle have været afholdt fysisk.

Manufacturing Festival Denmark 2020 flytter således online og afholdes som en webcast. Formen skifter men festivalen byder fortsat på masser af inspiration under overskriften ”En grøn og digital produktionsfremtid".

Datoen er stadig den 27. maj men med et kortere program fra kl. 13:00 – 16:00.

Eventet laves som en webcast i to spor med fokus på henholdsvis 1) fremtidens produktionsteknologi og 2) digital forretningsudvikling i danske produktionsvirksomheder.

Se hele programmet og tilmeld dig her.

Og så kan du allerede nu sætte et stort kryds i kalenderen d. 22. april 2021, hvor Manufacturing Festival Denmark igen åbner dørene op til fysiske besøg hos virksomheder i området.

 

Madmødet 2020 flyttes til 2021. Alle de syv kommuners madaktører havde ellers gjort klar til sammen med borgere og politikere at hylde de lokale råvarer og fødevareproducenter i dagene 14. – 16. maj 2020.

De mange aktiviteter, der allerede var præsenteret, håber leder af Business Region MidtVest Susanne Nors, kan flyttes med til 2021. Det er bl.a. Madcaminoen, hvor man kan vandre på en fødevarerute i Vestjylland og Walk, Talk and Eat, hvor man kan vandre langs Vestkysten og smage på lokale fødevarer, mens man debatterer fødevarepolitik med lokale politikere. Det er Spis ved bondens bord, hvor op mod 100 landmænd vil invitere hjem i stuehuset til middag og en snak om, hvordan de hver især producerer fødevarer. Og så var planen at en lang række kulturinstitutioner ville åbne dørene til fællesspisninger, hvor man kan samles til en spændende middag på f.eks. Nørre Vosborg, Hjerl Hede og Naturkraft.

”Der er blevet arbejdet intenst med at skabe Madmødet, og flytningen til 2021 betyder blot, at vi får et endnu mere interessant og stærkt Madmøde i 2021. Vi kan bygge videre på det, som vi allerede har opnået, og tilføje endnu flere interessante events og mennesker. For i vores syv kommuner er der en lang række interessante og innovative fødevareaktører, både producenter, forarbejdningsvirksomheder og kokke. Dem vil vi gerne bringe sammen til Madmødet, og på den måde hjælpe hver især med at udvikle deres forretning, med det resultat at vi gør dem og hele vores område rigere,” siger Susanne Nors.

Madmødet afholdes i 2021 d. 27-30. maj.