Invitation til gastronomisk værksted

På grund af situationen med Covid-19 har vi besluttet at udskyde Gastronomisk Værksted. Så snart vi har en ny dato parat – informerer vi om dette.

Bliv klogere på fisk…
- Kom med på havnen og hør om muligheder og udfordringer ved fisk.

Vi vil gerne give dig et indblik i, hvordan du kan få økonomien og mere fisk i dit professionelle køkken til at hænge sammen. Det gør vi bl.a. ved at sætte fokus på, hvordan du kan øge udnyttelsesgraden og fisk i sæson. Gå også klogere hjem med viden om, hvordan fisken er fanget, og hvordan vi arbejder med råvaren.

Såfremt der er et fiskefartøj i havn, vil vi gå ombord og få et indblik, hvordan de fanger og håndterer fisken. Se program nedenfor:

 

PROGRAM
Kl.09.30
Vi mødes på THYBORØN FISKEAUKTIONS CENTER,Havnegade 15, 7680 Thyborøn. Her kigger vi på dagens landinger til auktionen. Vi har selvfølgelig også en kop varm kaffe klar.

Kl. 10.00 
Vi går ombord på et fiskefartøj, der ligger til kaj ved auktionen.

Kl. 10.30
Vi kører til Fiskeri Skolen i Thyborøn. Her vil Peter Schyum Jensen fortælle om muligheder og udfordringer med fisk.

Kl. 11.30
Tid til fællessnak og erfaringsudveksling fra Jeres køkkener.

Kl. 12.00
Vi slutter af med frokost. Her skal vi selvfølgelig smage på lidt forskelligt fisk.
Vinden kan være friskog auktionslokalerne kolde, så find den gode sweater frem. Håber vi ses.

 

TILMELDING: til Johanne på mail johanne@johannebirn.dk senest den 23. marts 2020.

 

Arrangeret af