Midt- og Vestjylland tager til Holland efter talenter

De 7 midt- og vestjyske kommuner i Business Region MidtVest deltager for andet år i træk i Europas største internationale karrieremesse ”Emigration Expo” i Holland. Målet er at markedsføre Midt- og Vestjylland som en attraktiv karrieredestination og et godt sted at bo, samt at præsentere potentielle nye borgere og medarbejdere i Midt- og Vestjylland for konkrete jobopslag.

Anden weekend i februar drager virksomhedskonsulenter fra Business Region MidtVests kommuner  sammen til Houten i Holland for at deltage i Emigration Expo, som er Europas største jobmesse med ca. 11.000 højtkvalificerede jobsøgere som besøgende.

Den midt- og vestjyske deltagelse er arrangeret af Business Region MidtVest og er i år et led i en større indsats for at tiltrække internationale talenter til de virksomheder i Midt- og Vestjylland, der mangler arbejdskraft. 

Anne Louise Møller Lauritsen, programleder for talenttiltrækning i Business Region MidtVest, siger:

"Det var en fantastisk oplevelse at være på Emigration Expo sidste år, hvor de syv kommuner deltog i fællesskab. Det at kunne møde internationale kandidater og tilbyde dem hele den midt- og vestjyske pallette af både spændende virksomheder og dejlige steder at bo på én gang skabte rigtig stor interesse for Midt- og Vestjylland som én karrieredestination. I år gentager vi successen."

Læs mere om Business Region MidtVest overordnede indsats for at tiltrække internationale talenter til Midt- og Vestjylland her.