Det simrer i det midt- og vestjyske fødevarelandskab

I disse dage skruer vi op for blusset i udviklingen og tilpasser opskriften på MadMødet 2020.
MadMødet 2020 er kulminationen på en lang række aktiviteter på fødevareområdet, som skal vise områdets kvaliteter og hvad vi kan indenfor fødevarer – og det er ikke så lidt, hvis vi selv skal sige det.

Hvad kan MadMødet?

Til MadMødet 2020 kommer alle til at mødes på tværs, og det mest naturlige sted at mødes er hjemme hos den enkelte på gården, ved skibet, i produktionen, på restauranten, på marken, i bryggeriet, på destilleriet, i urtehaven, på mejeriet og på torvet i hovedbyerne.

MadMødet skal skabe en fælles bevidsthed og stolthed over det hav af fødevarer, som vi kan byde på og ikke blot en smagsprøve på det, vi kan.

En fortsat udvikling af et helt fødevareerhverv kræver langt mere end én begivenhed. Det er hårdt arbejde over mange år. Det ved vi. Det handler om dialog, viden, erfaring, mod og så handler det om at sætte de rigtige mennesker sammen, og det gør vi ved MadMødet.

Målet er klart. Vi vil gøre vores område rigere ved at producere flere fødevarer, nye fødevarer og tilbyde endnu flere at blive en del af de helt særlige fødevareoplevelser, vi har her. De skal være til glæde for mange flere.

Derfor inviterer vi dem der spiser, dem der høster, dem der tilbereder, og dem der bestemmer. Folket, producenten, kokken og politikeren.

Har du spørgsmål til MadMødet, eller ønsker du vide mere om hvordan du kan bidrage eller deltage i MadMødet, så kontakt Johanne Birn på tlf.: +45 2929 4931. Følg med i udviklingen af MadMødet 2020 på madmødet.dk.

 

Fakta

MadMødet bliver afholdt den 14. – 16. maj 2020

Bag MadMødet 2020 står de 7 kommuner i Business Region MidtVest (Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Skive, Struer)

Bag forklæderne på arrangørerne sidder repræsentanter fra sekretariatet for Business Region MidtVest, Udviklingsplatformen for Midt- og Vestjyske fødevarer samt Skive, Holstebro og Ringkøbing-Skjern kommuner.