Vi ønsker en glædelig Jul og et godt nytår

Vi vil gerne takke interne og eksterne samarbejdspartnere for et godt samarbejde i 2018, hvor vi ved fælles hjælp er kommet godt i gang med at aktivere strategien for Business Region MidtVest med udviklingstiltag. Det er i mødet mellem mennesker at udvikling sker!

I efteråret 2018 har vi forstærket samarbejdet i Business Region MidtVest med udvikling af en række fyrtårnsprojekter, som vi glæder os meget til at involvere både virksomheder, uddannelsesinstitutioner, organisationer og personer i på tværs af alle 7 kommuner i Midt- og Vestjylland. 

Det bliver så spændende!

 

De bedste hilsner
Mikkel Meldgaard, Anne Louise Møller Lauritsen, Johanne Birn, Anna Margrethe Buhl, Kasper Søndergaard, Louise Hundal, Sukanthan Sureshkumar og Susanne Nors

 

Her et par glimt fra året der gik:

DM i Skills

DM i Skills

Global Manufacturing Festival

Global Manufacturing Festival

Bizz Up event med Løvens Hule

Bizz Up event med Løvens Hule

Food Festival

Food Festival

Drone Hub West

Drone Hub West