Bizz Up Release Party med fokus på fødevarer

Næsten 50 erhvervsfolk var tirsdag den 6. november samlet i smukke rammer hos Fødevareparken Skjern-Enge til Bizz Up Release Party 2018.

Dagen havde fokus på fødevareiværksætteri og bød på spændende oplæg, masser af netværk og vores egen ”Løvens Hule”, hvor tre modige iværksættere pitchede idéer og udfordringer for et skarpt panel, der ikke var blege for at skyde med skarpt.

Dagen bød også på to modige oplægsholdere, der tydeligt viste at forretning og følelser ofte går i hånd og hånd. Særligt når fokus er på iværksætteri og de op og nedture, der følger med, når man benhårdt går efter det, man brænder for.

Louise Dolmer, stifer af Landmand, fortalte om den helt store optur, der endte med den helt store, nedtur og som i dag, i en ny forretningskonstellation, er på vej op ad igen. Henrik Rendbøll fra Møllerup Gods brænder for hamp og er på tredje år i fuld gang med at opbygge Møllerup Gods’ hampeforretning. Det kræver risikovillinghed, beslutsomhed og ikke mindst evnen til at overskue egne evner – og hvornår man ikke slår til, men må alliere sig med eksperter og samarebejdspartnere.

Dagen var arrangeret i et samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Bizz Up og Udviklingsplatformen for Midt- og Vestjyske fødevarer.