Midt- og Vestjylland flytter til Aarhus

Dette års Food Festival bød på spændende maddebatter, kokkekampe og hundredvis af forskellige lækkerier.

Udviklingsplatformen for Midt- og Vestjyske Fødevarer gav ved årets madbegivenhed mulighed for, at midt- og vestjyske virksomheder kunne vise deres produkt frem! Her fik hver producent en time til at præsentere deres produkter sammen med madsnedkeren Jesper Krabbe. Jesper Krabbe var medvirkende til at udfordre og inspirere publikum ved brug af råvarer fra de deltagende virksomheder. Der blev serveret alt lige fra æblegrød til bisonkød, som var tilberedt over bål.

Standen gav mulighed for at uddele smagsprøver i køkkenet, netværke i netværkscaféen og præsentere midt- og vestjyske produkter.

Food Festival er et årligt arrangement, som løber over en weekend. Det er et folkeligt event med fokus på gastronomi og nordisk madkultur. Producenter, nordiske kokke og madfolk samles på Tangkrogen i Aarhus, hvor de deltagende kan gå på opdagelse.  

 

Video og billeder fra dagen: