Firmaer kan profitere af at være mindre seriøse!

mener co-founder Gijs van der Velden fra den hollandske 3D print virksomhed MX3D.

Den netop afsluttede Global Manufacturing Festival 2018 er kendetegnet ved indlæg fra en række forskellige personligheder fra ind- og udland, som på informerende, provokerende og inspirerende vis sætter fremtidens teknologiske kvantespring på dagsordenen. Én af dem er hollandske Gijs van der Velden, som med sin virksomhed MX3D står for i efteråret 2018 at lancere en 3D-printet metalbro over en kanal i Amsterdams ”Red Light District” – og vel at mærke en bro, som dagligt skal kunne klare belastningen fra gennemsnitligt 4.000 personer, når de passerer broen på deres vej gennem den hollandske hovedstad.

Gijs van der Velden er på programmet på Global Manufacturing Festival for at udfordre det normale: ”Mange virksomheder bliver for strukturerede og optaget af drift og produktionsomkostning, hvilket betyder, at tiden, pladsen og muligheden for at lege, udvikle og udfordre det normale reduceres væsentligt eller måske helt forsvinder. Hvordan skal man nogensinde være innovativ og komme i nærheden af at udvikle de virkelig gode ideer, hvis alting konsekvent går op i strategier, strukturer, modeller og drift? Ægte innovation handler ikke om at tænke lineært. Det handler om at turde tænke det umulige – og derfra føre det ud i livet,” siger han.

Gijs giver sit bud på, hvorfor man som virksomhed bør deltage i Global Manufacturing Festival:

”Folk skal deltage i Global Manufacturing Festival 2018, fordi ingen endnu har fortalt dem, hvad de kan få ud af at være med. De skal komme for at blive overrasket over ting, de ikke vidste noget om i forvejen – og som de ikke troede var muligt.”

 


Global Manufacturing Festival blev afholdt d. 12. april 2018 i et samarbejde mellem Aarhus Universitet, DAMRC og Business Region MidtVest. Læs mere om dagen her.