Ny viden og netværk gav inspiration til nye salgskanaler til de midt-og vestjyske fødevarevirksomheder

”Vi havde en super god dag og fik viden med hjem både i forhold til vores eksisterende forretning og ideer til nye salgskanaler”. Sådan siger ejer af FUNKISFOOD Ronnie Jensen, der brugte en dag sammen med en stribe fødevareproducenter og virksomhedsejere på at få inspiration og konkrete ideer til nye afsætningskanaler.

Onsdag d. 8 november var midt- og vestjyske fødevarevirksomheder samlet i Fødevarepark Skjern Enge. Formålet med dagen var, at matche fødevareproducenter med repræsentanter fra fx restauranter, supermarkeder, grossistvirksomhed og kantiner og dermed give virksomhederne input, sparring og nye ideer til, hvordan de kan udvide deres eksisterende salgskanaler. 

Ifølge Ronnie Jensen gav det pote for virksomhederne at mødes ”vi var positivt overraskede over, hvor mange forskellige baggrund og kompetencer, det var muligt at sparre med på dagen. Der var en god dialog lige fra starten og det var godt at få netværket. Det gav ikke konkrete nye kunder, men vi blev guidet henimod en række nye kunder. Dem er vi spændte på at følge op på”.

Arrangementet blev afholdt som en aktivitet under Udviklingsplatformen for Midt- og Vestjyske Fødevarer. Læs mere om Udviklingsplatformen her.

Dagen var arrangeret i samarbejde med Food Organisation of Denmark og støttet af Region Midtjylland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se videoen fra dagen her