Erhvervsklimaet i top i kommunerne i MidtVest

Dansk Industri (DI) er netop udkommet med deres årlige lokale erhvervsklima undersøgelse, og endnu engang er kommunerne i Business Region MidtVest med helt i toppen.

Med alle 7 kommuner i den bedste halvdel af skalaen og 6 kommuner i top 25 må det siges at Midt-og Vestjylland skaber gode rammer for erhvervslivets vækst. Tre kommuner er endda gået frem i den årlige undersøgelse, imens Ikast-Brande Kommune cementerer sin førerposition med deres syvende førsteplads ud af otte mulige.

Nedenfor kan man se rangeringen af de enkelte kommuner i DI's undersøgelse.

 

Om undersøgelsen
DI’s Lokalt Erhvervsklima kombinerer officielle statistiske data med besvarelserne fra en omfattende spørgeskemaundersøgelse. Spørgeskemaundersøgelsen måler virksomhedernes tilfredshed med kommunernes indsats på en lang række områder med relevans for virksomhedernes erhvervsvilkår f.eks. dialogen mellem virksomhederne, de kommunale politikere og deres embedsmænd.

Læs mere om undersøgelsen her