Cookie information

Om hjemmesidens brug af cookies

 

Ved at benytte hjemmesiden www.BRMidtVest.dk, accepterer du, at vi bruger cookies.
Denne hjemmeside anvender cookies til følgende formål:

  • Identificering og autorisering ved beskyttet indhold.
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside.

 
Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Virksomhed: Business Region MidtVest
Adresse: Torvet 5 - Herning Rådhus, 7400 Herning
CVR: 37367648
E-mail: info@br-mv.dk
Telefon:+45 9359 4513 

Hvad er en cookie?
En cookie er en tekstfil, som browseren gemmer på din computer. Filen holder styr på dine valg mens du er på hjemmesiden, og sørger for at din computer bliver genkendt næste gang du besøger os.
En cookie er ikke et program og kan ikke ændre noget på din computer.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, indholdet bliver ikke delt med nogen, og de kan ikke indeholde virus. 
De fleste browsere (fx Firefox, Internet Explorer og Safari) accepterer automatisk cookies, men du bestemmer selv om du vil tillade det. Du kan sagtens slå cookies helt fra, men det vil give dig problemer når du handler på nettet, da alle webbutikker bruger cookies til at huske, hvad du har lagt i kurven.

Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering
 
Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/fravalg 
 
Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på +45 9359 4513 eller e-mail info@br-mv.dk